Aqua Nederland Vakbeurs verplaatst naar 16, 17 en 18 juni door coronavirus

De veertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen in Evenementenhal Gorinchem, het nationale waterevent voor professionals uit de waterbranche, is verplaatst naar 16 tot en met 18 juni door corona. De organisatie van de beurs heeft hier onlangs een bericht over uitgebracht. Voor het tweede jaar op rij neemt ODS Metering Systems op de aangepaste data deel aan de vakbeurs.

Van analysers tot flowmeters

ODS Metering Systems is vertegenwoordigd tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs op stand B.119. Als bekende leverancier van diverse soorten flowmeters, milieu analysers en kalibratieservies kunnen bezoekers terecht voor al hun vragen op het gebied van bemonstering en analysetechniek. Ook worden er diverse demo’s gegeven, o.a. van de biogas analyser, online TOC analyser van LAR en flowmeter instrumentatie. Lees hier het eerder gepubliceerde nieuwsbericht waarin Richard Thomassen, product manager ODS Metering Systems, onze deelname aan de Aqua Nederland Vakbeurs toelicht en wat bezoekers kunnen verwachten.

Online ticket 

De toegang voor de Aqua Nederland Vakbeurs is gratis. Registreer uw ticket met code 10584 via deze link: https://bit.ly/3a36zdw