Aqua Nederland Vakbeurs 2020 afgelast, nieuwe editie in maart 2021

De veertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen 2020 in Evenementenhal Gorinchem, het nationale waterevent voor professionals uit de waterbranche, is afgelast. De beurzen waren eerder al van hun oorspronkelijke data in maart verplaatst vanwege het coronavirus naar 16, 17 en 18 juni. Door de huidige ontwikkelingen en onzekerheid rondom het coronavirus en de verzadigde beursagenda in het najaar heeft de organisatie van het event besloten de editie te verplaatsen naar 23, 24 en 25 maart 2021 te verplaatsen. 

De beste editie in 2021 

De organisatie van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen betreurt het besluit om de editie van dit jaar te laten vervallen, maar wil ervoor zorgen dat bezoekers, exposanten, partners en sprekers een event bijwonen die op zijn best zal zijn. In een officiële verklaring spreekt de eventorganisator de belofte uit om er samen in 2021 de beste editie tot nog toe van te maken.

Van analysers tot flowmeters

ODS Metering Systems is in 2021 vertegenwoordigd tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs op stand B.119. Als bekende leverancier van diverse soorten flowmeters, milieu analysers en kalibratieservies kunnen bezoekers terecht voor al hun vragen op het gebied van bemonstering en analysetechniek. Ook worden er diverse demo’s gegeven, o.a. van de biogas analyser, online TOC analyser van LAR en flowmeter instrumentatie. Lees hier het eerder gepubliceerde nieuwsbericht waarin Richard Thomassen, product manager ODS Metering Systems, onze deelname aan de Aqua Nederland Vakbeurs toelicht en wat bezoekers kunnen verwachten.

Online ticket 

De toegang voor de Aqua Nederland Vakbeurs is gratis. Registreer uw ticket met code 10584 via deze link: https://bit.ly/3a36zdw