Aqua Nederland Vakbeurs: wij zijn aanwezig!

Voor het tweede jaar op rij neemt ODS Metering Systems van 17 tot en met 19 maart deel aan de veertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs in Evenementen Gorinchem, het nationale waterevent voor professionals uit de waterbranche. Richard Thomassen, product manager ODS Metering Systems: “Het bemonsteren en analyseren van afval- en proceswater is een actueel onderwerp voor bedrijven. Vanuit ons specialisme in totaaloplossingen voor meet- bemonstering- en analysetechniek geven wij bedrijven graag (on)gevraagd advies om het gewenste inzicht en resultaat te bieden.”

Controle op productverlies en vervuiling

Steeds meer bedrijven (h)erkennen de nut en de noodzaak van het meten, bemonsteren en analyseren van (afval)water en biogas stromen. Naast de wettelijke regels heeft de vervuilingswaarde van (afval)water en biogas invloed op de voortgang van productieprocessen. Om productverlies en een hogere vervuiling onder controle te houden, is een analyzer essentieel. “Wij bieden diverse oplossingen voor de waterbranche, zoals afval-, proces- en ketelvoedingswater, stoomcondensaat, biovergistingsinstallaties en bemonstering,” aldus Richard Thomassen.

De beste oplossing

Wat de beste oplossing is? Richard Thomassen ligt toe “Dat ligt eraan wat een bedrijf nodig heeft. Waterbeheerders hebben andere wensen dan bijvoorbeeld een chemisch productiebedrijf. Elke organisatie die te maken heeft met afvalwater heeft hier zijn eigen verantwoordelijkheid in. Doordat we een objectieve , technische en oplossing gedreven aanpak hebben zijn we in staat om samen de beste keuzes te maken voor diverse uitdagingen in analyses en monstername.”

Van analysers tot flowmeters

ODS Metering Systems is vertegenwoordigd tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs op stand B.119. Als bekende leverancier van diverse soorten flowmeters, milieu analysers en kalibratieservies kunnen bezoekers terecht voor al hun vragen op het gebied van bemonstering en analysetechniek. Ook worden er diverse demo’s gegeven, o.a. van de biogas analyser, online TOC analyser van LAR en flowmeter instrumentatie.

Online ticket 

De toegang voor de Aqua Nederland Vakbeurs is gratis. Registreer uw ticket met code 10584 via deze link: https://bit.ly/3a36zdw