GSD gaat verder onder de naam ODS Belgium

GSD, onderdeel van ODS Metering Systems, gaat verder onder de naam ODS Belgium. Na de overname van GSD Automation door ODS Metering Systems in mei 2019 hangt de naamswijziging op een logische manier samen met de manier waarop beide organisaties samenwerken: van business partner naar corporate partner voor metering control en automation.

Groeiende, versterkende samenwerking 

Wim Ponet, general manager ODS Belgium zegt hierover: “De naamswijziging van GSD naar ODS Belgium is een logische keuze, omdat we officieel onderdeel zijn van ODS Metering Systems en complementair zijn aan elkaar.” Onderdeel zijn van ODS Metering Systems werpt zijn vruchten af: “Wij zijn in staan om te groeien, zowel in software ontwikkeling, nieuwe technologieën als in mensen om onze klanten van dienst te zijn, nu en in de toekomst. Sinds mei vorig jaar hebben we ons team uitgebreid met vijf nieuwe medewerkers. Sinds de oprichting van GSD in 2006 werken we al samen met ODS Metering Systems, dus je kunt stellen dat de naamswijziging alles omvat,” concludeert Wim Ponet.

Klanten profiteren 

Erwin Hogendoorn, CEO ODS Metering Systems, is verheugd om een succesvolle corporate partnership met ODS Belgium te bedrijven: “Wij werken al veertien jaar samen met GSD, zij zijn een verlengstuk van onze organisatie en andersom. Klanten van onze organisatie profiteren van de toegevoegde waarde nu we als één organisatie verdergaan. GSD heeft de kennis, expertise en services in huis op het gebied van metering control en automation en ODS Metering Systems met haar langgevestigde naam als wereldwijde, onafhankelijk integrator in custody transfer metering systems. Onze samenvoeging versterkt onze positie in de huidige en toekomstige markt,” aldus Erwin Hogendoorn.