Meer dan kalibratie alleen-Itron meter revisie

Moet uw flow meter binnenkort gekalibreerd of gereviseerd worden? ODS Metering Systems bied een volledig pakket aan diensten inclusief, inspectie, schoonmaak, revisie, onderhoud en reparatie van uw flow meter. Met als voorbeeld een blik in het proces van een gas turbine meter kalibratie van Itron.

Naast de Elster turbine meters die vaak naar ons gebracht worden voor onderhoud en kalibratie, bieden we onze diensten aan voor (bijna) alle meter typen inclusief de Itron turbine meters. Onze faciliteit in Barendrecht NL biedt de mogelijkheid tot een complete revisie van de meters van onze klanten. Hieronder valt het reinigen/onderhouden/repareren/her-spuiten en kalibreren van de meters.

As found calibrations kunnen ook worden uitgevoerd om een mogelijke fout in de metingen ten opzichte van de vorige kalibratie te controleren.

Indien dit niet benodigd of van toepassing is wordt gecontroleerd of de meter nog goed opereert. Hierbij wordt getest of de samenstelling niet aanloopt en wordt de turbine verontreinigd voordat de meter naar de kalibratie faciliteit gaat. Mogelijke slijtage van de lagers, as of beschadigde rotor bladen zijn een veelvoorkomende oorzaak van afwijkende/incorrecte kalibraties. Ook het telwerk kan de oorzaak zijn, daarom wordt het gecontroleerd met een oscilloscoop en (wanneer dit benodigd is) gerepareerd, vervangen of aangepast. Alle mogelijke problemen worden verholpen voor de (‘as left’) kalibratie.

Lage- of hoge druk gas kalibratie

Het is mogelijk om op lage en/of hoge druk de kalibraties uit te voeren indien dit gewenst is. Een voorbeeld van een meter die onder hoge druk gekalibreerd werd is de Itron turbine meter weergegeven in dit artikel. Dit was gewenst volgens de Belgische wetgeving

Voor Revisie

Itron Turbine Meter

Na Revisie

Itron turbine meter

Contact

ODS Metering Systems is een organisatie die snel schakelt met praktische werknemers. Een van de hoofdredenen dat klanten hun meters uit handen geven aan ons is een snelle reactie en levertijd.

U bent van harte welkom om onze service afdeling te bezoeken tijdens een reparatie of kalibratie van uw meter.

Contact ons per telefoon:           +31 (0)180 – 640 367

Of per e-mail:                                instrumentatie-werkplaats@kloeckner.com

Of kijk verder op de website:     Kalibratie services