Uitbreiding CO₂ metering skid

Deze maand hebben wij drukreduceerinstallatie geleverd, als uitbreiding van ons bestaande, geleverde station. Mooi initiatief van de tuinbouw om verder te verduurzamen, want met dit geleverde station verkrijgen tuinders meer CO₂ van de industrie via een pijplijn. Dit voorkomt dat tuinders aardgas moeten verstoken en zorgt ervoor dat de CO₂ uitstoot in de industrie (bijvoorbeeld raffinaderijen) wordt gereduceerd.

Meting en regulatie CO₂
Voordat de CO₂ naar de tuinders gaat, wordt de CO₂ gereguleerd (van 24-6 barg naar 9 barg) en gemeten met een turbinemeter. De boiler pakkage die we hebben geleverd, voorkomt dat het CO₂ bevriest.

Teamwork maatwerk
Onze project engineer Abdel is enthousiast over de realisatie van dit project: “Wat dit project uniek en uitdagend maakt, is dat we een nieuwe installatie op een bestaande hebben aangesloten en een beperkte ruimte hadden om ‘m te plaatsen. Dit project is weer een mooi resultaat van ons teamwork!”

Uw partner in systeemintegratie
Wij staan altijd open voor uitdagingen in meetoplossingen. Wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op: +31 180 640 879.